Harapanku...

Harapanku...

Thursday, June 10, 2010

everything is gone.....

assalamualaikum.....asrar.....ni...mau story telling sumthim ni....
hmmmm.....smjak duk umah ni....ak ade la jgk terfikir yg mngkin ak terkena sumpahan drpd kms....
sbbbnyeeee......huhu......macam ni.....bnde ni bermula bile ak slalu ckp kt sahabat ak sorg ni, yg ak xnk ingat kms lagi sbb ade la sumthim skit halnye....pastu, ak mngaku la yg ak mmg akn rndu tp ak marah sgt kwn ak sorg ni sbb asyik2 duk nangis, teringat kms...adeeeiii.....mmg la kms da ajar byak kt ak tntg khidupan ini tp ak xboleh ingat kms....nanti ak teringat pd sum1....kpd kwn ak yg sorg tu, ak mitak maaaafff sgt......mgkin ak bkn kwn yg baek utkmu....harap kau dpt jmpe kwn yg lg baek, yg lg islamik drpd ak...ak hnya bdk br blaja....kms bg ksmpatan utk ak knal DIA dgn lbih dkt lagi kt situ........hmmm....mugkin ak terlalu byk kali ckp yg ak xnk ingat kms.....yg telah mnyebabkab smua baju ksayangan ak, kasut, sandal, hanger, cadar, rak, tpperware kluarga bayai ak, adeiii smua hilang...hukhukhuk....nk buat mcm mana....ak tnggal sbb ak nk g btn..sblum ni ak tnggal elok jek ade.....hmm..malang xberbau.....nk buat mcm mna kn...da nasib ak sbb ak xnk ingat jasa2 kms yg tlh byk tolong ak ni....huhuhu........everything is gone.....gone.....dan skrg, ak cuba utk melupakan apa yg ak xnk ingat, yg mmg akn menambahkan jerawat or cendawan kt muka ak ni....huhuhu.....hal kawan, kt kms je..skg hal kt umah, so, kluarga je yg boleh taw....hmmm......to my frenz, maaf sbb menyepi sbb ak jnis yg da xstart msj dlu...korang hantq msj, mmh confirm ak balas tp nk suh ak start msj dlu?? huhu...im soorrryyyy sbb ak da serik..ade kes disebalik ini smua....da taubattt........

2 comments:

  1. anamuslim.di.tanah.asingJune 22, 2010 at 9:14 PM

    assalam,
    aku pembaca blog2 tegar.tgh bloghopping (lompat-lompat tgk blog org)...tetiba smp kat sini..
    jd,selamat berblogging dan gunakanlah ia sbg satu medan dakwah..selamat maju jaya...

    sekadar perkongsian ttg shbt,
    seorang shbt yg baik..dia sentiasa memulakan,,sentiasa menghulurkan,,sentiasa memberi..tak kira atas apa kondisi..aku tgk ayat last kat post ko tu.."maaf sbb menyepi sbb ak jnis yg da xstart msj dlu...korang hantq msj, mmh confirm ak balas tp nk suh ak start msj dlu??"..mgkin aku tak paham ape yg ko alami.. tapi ia pasti berbeza dgn shbt yg lain..wanita khususnya..apabila tautan hati benar2 terikat, sepertimana ikatan ikhwanul muslimin yg dipelopori hassan al bana, saudaranya demam shj sudah terasa di hati..lalu terus dia menghubungi bertanya khabar..ada kawanmu diluar sana yang barangkali inginkan teman..wallahualam Allah lebih tahu..sbb itu teman yang baik itu yang sentiasa memberi..menghulur..memulakan..Allah lebih memuliakannya..insya Allah..jgn gentar untuk memulakan dan memelihara persahabatan,,insya Allah..
    barakillah hu feek

    anamuslim@sungkyungkwan.kr

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam...sahabat...tma kaseh sbb respond to my post....hmm....btol..mgkin kmu xpaham situasi sy....that's why sy ckap "ada kes disebalik ni"...tp sy jnis yg xkn lupakan kawan....sy msj je bile sy rase ada smthng wrong about my fren....tp apa yg sy post kt my post 2, especially for men....untuk kawan2 pmpuan, sy mmg xde pilih kasihnye...siap call kot....kwn laki jek..... papepun, tq sahabat..... =)

    ReplyDelete

Kalaulah ak....

Kalaulah ak....